Две очи прекрасни има,
две очи като звезди,
устни страстни и омайни
ах, какво си ти, какво си ти.
С тези две ръце гальовни,
иска всичко, що е дар,
но всичко, що е дар, не може -
"той" не ù е дал.
Ти желаеш с устни нежни
да целуваш моето лице
и с топли, сладки, силни думи
да обгръщаш моето сърце.
Със слова от рими страшни,
строиш живот един,
живот на вяра, надежда и любов,
животът ни е мил.
© Ники Даскалов Todos los derechos reservados