18 апр. 2012 г., 09:38

Незнайно цвете 

  Поэзия » Любовная
637 0 0

Две очи прекрасни има,

две очи като звезди,

устни страстни и омайни

ах, какво си ти, какво си ти.

 

С тези две ръце гальовни,

иска всичко, що е дар,

но всичко, що е дар, не може -

"той" не ù е дал.

 

Ти желаеш с устни нежни

да целуваш моето лице

и с топли, сладки, силни думи

да обгръщаш моето сърце.

 

Със слова от рими страшни,

строиш живот един,

живот на вяра, надежда и любов,

животът ни е мил.

© Ники Даскалов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??