30 ago 2008, 20:43

Незнайно как 

  Poesía
631 0 10

В моя сън, безнадеждно дълбок,

ти влетя със ритъм омаен.

Твойто чувство ме срещна сред дъжд -

пеперуден, цветен, ухаен.

Проходи с гръм в душата ми бяла

и с искрен, любящ благослов.

Незнайно как в мен ти разбуди покоя

и аз узнах какво е любов.

© Здравка Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??