В моя сън, безнадеждно дълбок,
ти влетя със ритъм омаен.
Твойто чувство ме срещна сред дъжд -
пеперуден, цветен, ухаен.
Проходи с гръм в душата ми бяла
и с искрен, любящ благослов.
Незнайно как в мен ти разбуди покоя
и аз узнах какво е любов.
© Здравка Бонева Всички права запазени