19 feb 2007, 6:01

НИЕ 

  Poesía
1583 0 3
Ти до мен
и аз до теб,
опрели гърбове,
воюваме

Животът,
все нескучен,
изсипва пъстрите
си случаи.

Копнеж
по минало
или очаквано
събитие

изпълва
потайните
пространства
на душите ни:

лице с лице да сме
прегърнати
и никой да не стреля
в гърбовете ни.

© Стела Флорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??