19.02.2007 г., 6:01 ч.

НИЕ 

  Поезия
1262 0 3
Ти до мен
и аз до теб,
опрели гърбове,
воюваме

Животът,
все нескучен,
изсипва пъстрите
си случаи.

Копнеж
по минало
или очаквано
събитие

изпълва
потайните
пространства
на душите ни:

лице с лице да сме
прегърнати
и никой да не стреля
в гърбовете ни.

© Стела Флорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??