16 ago 2006, 8:17

НИЕ, ВИЕ, ТЕ - II 

  Poesía
636 0 0

НИЕ, ВИЕ, ТЕ  -  II

 

Множествената склероза

е неизлечима болест.

От нея се обездвижваш,

загубваш паметта си

и умираш, изоставен

от близките си.

 

Познавам човек,

който биеше осемдесетгодишната си майка,

болна от тази болест

и плачеше от безсилие,

а тя - все усмихната -

го молеше да внимава,

да не се удари.

 


 

© Красимир Симеонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??