16.08.2006 г., 8:17 ч.

НИЕ, ВИЕ, ТЕ - II 

  Поезия
658 0 0

НИЕ, ВИЕ, ТЕ  -  II

 

Множествената склероза

е неизлечима болест.

От нея се обездвижваш,

загубваш паметта си

и умираш, изоставен

от близките си.

 

Познавам човек,

който биеше осемдесетгодишната си майка,

болна от тази болест

и плачеше от безсилие,

а тя - все усмихната -

го молеше да внимава,

да не се удари.

 


 

© Красимир Симеонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??