30 may 2009, 22:45

Никаква някога... 

  Poesía
576 0 3

Разсъбличаш ги.
Дрехите.
Мислите.
Моите.
Между редовете четеш ли прилежно!?

 


Била ли съм никаква някога с теб?!
Предишна и чужда.
Лека в ръцете ти.
Неизпратена.
СЪМ!

 

 


Ще имам ли утре същия вкус?
На зазоряване, ако не те сънувам...
Ще ме чакаш ли?
Да се науча...
... да ОБИЧАМ.

 

 


Любови поредни сме...
Незабравени.
Може би.
Лято е.
Още не горчи...

© ДРУГА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??