30 мая 2009 г., 22:45

Никаква някога... 

  Поэзия
575 0 3

Разсъбличаш ги.
Дрехите.
Мислите.
Моите.
Между редовете четеш ли прилежно!?

 


Била ли съм никаква някога с теб?!
Предишна и чужда.
Лека в ръцете ти.
Неизпратена.
СЪМ!

 

 


Ще имам ли утре същия вкус?
На зазоряване, ако не те сънувам...
Ще ме чакаш ли?
Да се науча...
... да ОБИЧАМ.

 

 


Любови поредни сме...
Незабравени.
Може би.
Лято е.
Още не горчи...

© ДРУГА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??