Минавайки покрай огледалото,
видях Ла Фам Никита.
И тя ме погледна -
поглед на силно момиче.
Красиво, смело момиче - Жена.
И тя ме погледна.
Поглед, в който се огледах.
И се видях...
И се познах!!!
© Поля Христова Todos los derechos reservados