Feb 17, 2010, 3:32 PM

Никита. 

  Poetry » Other
728 0 1

Минавайки покрай огледалото,

 видях Ла Фам Никита.

И тя ме погледна -

поглед на силно момиче.

Красиво, смело момиче - Жена.

И тя ме погледна.

Поглед, в който се огледах.

И се видях...

И се познах!!!

© Поля Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??