12 ene 2011, 18:37

Никога не съм обичала така... 

  Poesía » De amor
978 0 0

Никога не съм обичала така,
душата ми струи в усмихнатите ъгълчета
на устните ти кадифени.
Никога не съм обичала така,
сърцето ми пулсира в бляскавия поглед
на очите ти бадемови.
Никога не съм обичала така,
мислите ми  звучат най-истински,
изговорени  от тебе.
Никога не съм обичала така,
ръцете ми прегръщат те
със силата и нежността на твоите.
Никога не съм обичала така,
изгубвам те във вятърната непокорност,
 но те откривам  в пясъчна безмерна вечност
.

© МИСИЯ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??