12 янв. 2011 г., 18:37

Никога не съм обичала така... 

  Поэзия » Любовная
990 0 0

Никога не съм обичала така,
душата ми струи в усмихнатите ъгълчета
на устните ти кадифени.
Никога не съм обичала така,
сърцето ми пулсира в бляскавия поглед
на очите ти бадемови.
Никога не съм обичала така,
мислите ми  звучат най-истински,
изговорени  от тебе.
Никога не съм обичала така,
ръцете ми прегръщат те
със силата и нежността на твоите.
Никога не съм обичала така,
изгубвам те във вятърната непокорност,
 но те откривам  в пясъчна безмерна вечност
.

© МИСИЯ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??