22 oct 2011, 0:25

Никога не вярвай на очите. 

  Poesía
831 0 6

Никога не вярвай на очите,

които в твойте вяра нямат.

Те са недостойни, лесни

да омаят те, дори измамят.

 

Никога не вярвай на очите,

които рядко търсят твойте.

Искай ти онези двете,

които ясно казват ти „Не бой се."

 

Никога не вярвай на очите,

които ужким виждат само тебе.
Безсрамни са, порочни малко.

Обикни ги, но за миг, и то последен.

Никога не вярвай на очите,

в които празнота прозира.

Безинтересовани са доста, а

цветът не важи; друго аз визирам.

Никога не вярвай на очите,

че те не могат да обичат.

Те са толкоз долни. Смелост.

Тя им липсва и реалното отричат. 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??