7 feb 2007, 20:27

Никога отново с теб! 

  Poesía
681 0 4
Понякога в утрото сънливо сред влажни морски лепкави мъгли... Събуждам се с усещане щастливо - в съня ми снощен ти ме посети. Излизам вън и пак поемам пътя към всички неизвършени дела. Не искам в тебе аз да се изгубя! С живота ще се боря и сама! Усещам силата как влива се в мене. Усещам как се будя по-добра. Без любовта да бъда се научих вече... Но не ме мисли! Не съм сама! Аз мога да го имам щом поискам. Да бъда мога с него всеки ден. Но не това е всичко в моето утро! Но не това осмисля моя ден! Да се усмихвам, да се смея, да обичам - света, живота, хората край мен... Това е онова, което искам - на стара песен, новия рефрен!



© Теодора Стефчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??