29 sept 2007, 11:41

НИКОЙ (Думите ми свършват..) 

  Poesía
779 0 8
  Никой нямаше преди теб и никой
             няма да има след теб,
    защото след теб живот няма,
а преди теб съм живяла в измама!
  
     Никой не може да те замени,
  никой не може любовта ми към теб
                   да сломи!
   На този свят никой друг за мен няма,
на този свят друга любов, освен
                 наш'та, няма!


     Думите ми свършват, а искам
      да ти кажа по-различно,
   че те обичам безкрайно, безумно
             и нелогично.
    Нелогично е, защото губя си ума,
     Безкрайно, защото никой друг, за
            мене, няма на света!
   Питам се дали те заслужавам,
  душата си пред теб отварям...
      и подарявам ти я -
     вземи ми и сърцето,
  никой друг за мен няма под небето!
Всичко ми вземи - и плача и смеха,
  Вземи ме цялата и ме пази,
пази ме от Слънцето и от Луната,
пази ме, от любов да не хвръкне ми душата!

Думите ми свършват,
  а искам да ти кажа по-различно,
че никой друг не съществува,
когото аз обичам и жадувам,
за когото аз се радвам, за когото
          аз тъгувам,
за когото се разплаквам, когото
              аз сънувам!

© Божана Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??