4 feb 2011, 11:47

Никой не докосва слънцето 

  Poesía » Versos blancos
1074 0 11

Храмът. В сумрака

една със  друга бъбрят свещи,

мирис на восък, топло и светло.

Тук любовта застава на пътя,

тук се разголва душата

останала без име - търси вярата,

силата... и с ореола на Бога

грейва друго слънце.

Прости ми,

ти нали си Любов?

© Дима Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??