Feb 4, 2011, 11:47 AM

Никой не докосва слънцето 

  Poetry » White poetry
1024 0 12

Храмът. В сумрака

една със  друга бъбрят свещи,

мирис на восък, топло и светло.

Тук любовта застава на пътя,

тук се разголва душата

останала без име - търси вярата,

силата... и с ореола на Бога

грейва друго слънце.

Прости ми,

ти нали си Любов?

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??