12 dic 2004, 18:25

Никол 

  Poesía
755 0 1

Такава обич, толкова красива,

две малки нежнички ръце ,

обгръщат те и дават тази сила,

която те понася на криле…

 

Такава обич, толкова красива,

повдигаш своето дете,

а то се смее, сгушва и примира

и вярата му в теб расте…

 

Такава  обич, толкова красива

заспива кротко свита в теб

главицата руса галиш, галиш

забравил трудния си, ден …

© Маргаритка Харизанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??