12.12.2004 г., 18:25 ч.

Никол 

  Поезия
750 0 1

Такава обич, толкова красива,

две малки нежнички ръце ,

обгръщат те и дават тази сила,

която те понася на криле…

 

Такава обич, толкова красива,

повдигаш своето дете,

а то се смее, сгушва и примира

и вярата му в теб расте…

 

Такава  обич, толкова красива

заспива кротко свита в теб

главицата руса галиш, галиш

забравил трудния си, ден …

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??