14 may 2017, 22:38

Нима бих могъл.... 

  Poesía » De amor
257 0 0

   9/ НИМА БИХ МОГЪЛ

 

Аз никога не ще забравя,

щастливите младежки дни

и  цял живот с цял глас аз ще славя,

прекрасните си младини!

 

О, чувствата неповторими

и фантастичните мечти

и щастието ми за трима,

небето с едрите звезди!

 

За мен ти беше непозната,

но хлътнах в сините очи,

за пръв път видях красотата

и ти самата ме плени!

 

Ти стана моята русалка,

с неземно русите коси,

надеждата в живота ми не малка,

на Седмото веднага ме качи!

 

И влезнах в Пролетите и Летата,

със тебе съм до наши дни

и пазя чувствата си свято

родени в тези първи дни!

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??