5 feb 2011, 16:28

Нима е много 

  Poesía » De amor
659 0 0

Знам – харесваше ме…

… усетих по държанието ти!

Не, не беше илюзия… сигурна съм.

Затова  мислите ми летят към  теб…

... да, все още летят към тебе!

 

Знам  - минаха години…

... не искам физическа близост,

знам, че няма да я поискаш…

поне  като приятел ме  допусни .

… приятел, на когото разчиташ!

Искам само това…

… нима е много!?

 

© Донка Красимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??