Нима ти бяха нужни толкова години?
За мен цяла вечност, за теб един момент.
За да забележиш моето присъствие
и с цялата си същност да ме пожелаеш.
Че не съм за теб просто никой,
без никакво усилие, който да забравиш.
Че съвсем реален съм и съществувам,
не само в спомените ти от миналото.
Дните ми изнизаха се,
като перли от скъсала се броеница.
От останалите ми щом нужда имаш,
давам ти ги без пазарлъци.
Калин Вълов
© kalinvalov Todos los derechos reservados