14 нояб. 2013 г., 18:23

Нима ти бяха нужни толкова години... 

  Поэзия » Любовная
526 0 0

Нима ти бяха нужни толкова години?

За мен цяла вечност, за теб един момент.

За да забележиш моето присъствие

и с цялата си същност да ме пожелаеш.

 

Че не съм за теб просто никой,

без никакво усилие, който да забравиш.

Че съвсем реален съм и съществувам,

не само в спомените ти от миналото.

 

Дните ми изнизаха се,

като перли от скъсала се броеница.

От останалите ми щом нужда имаш,

давам ти ги без пазарлъци.

 

Калин Вълов

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??