6 abr 2008, 11:59

Нима това е любовтa... 

  Poesía
417 0 3

Нима това е любовтa...

Нима това е любовта - просто да държиш нечия ръка,

да поглеждаш във очите, просто ей така...

Нима това е любовта - просто думи и открадната нежност,

няколко фалшиви ласки след часове на небрежност...

Нима това е любовта - оправдания и поредни лъжи,

клетви и едно "прости"...

Нима това е любовта - едно превзето "Обичам те"

и едва пролята сълза...

Нима това е любовта...?

© Гергана Славчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??