Нима това е любовтa...
Нима това е любовта - просто да държиш нечия ръка,
да поглеждаш във очите, просто ей така...
Нима това е любовта - просто думи и открадната нежност,
няколко фалшиви ласки след часове на небрежност...
Нима това е любовта - оправдания и поредни лъжи,
клетви и едно "прости"...
Нима това е любовта - едно превзето "Обичам те"
и едва пролята сълза...
Нима това е любовта...?
© Гергана Славчева Все права защищены
поздравления!!!