16 abr 2009, 11:16

Нирвана 

  Poesía » Filosófica
547 0 3

Вчера бях дете, днеска

съм жена, утре ще съм прах!...

Нямало Рай без змия,

но такъв има и той...

 

в сърцето ми се намира!

То е пълно с любовта ми,

а тя е към целия Свят.

Тази обич ме прави щастлива!

 

Щастието ме кара да творя.

Сътвореното от мен

сърцето ми пълни.

Пълно ли е то, всичко имам!...

 

Минутите искам със съдържание

да наситя; часовете - с надежда;

дните - с копнеж; годините -

с любов; живота си - с вяра!...

 

                                                                                     2007 г.

© Радослава Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??