3 ene 2009, 13:18

Нишка 

  Poesía
420 0 5

         НИШКА

 

Цветни сънища събирам,

да изпълня дните с нежност.

Сред словата се прибирам

в мойте нощи безнадеждни.

 

 

Времето върти вретено,

нишки – възел върху възел.

Всичко в мене е стаено,

добро и зло редувам в пъзел.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??