3.01.2009 г., 13:18 ч.

Нишка 

  Поезия
425 0 5

         НИШКА

 

Цветни сънища събирам,

да изпълня дните с нежност.

Сред словата се прибирам

в мойте нощи безнадеждни.

 

 

Времето върти вретено,

нишки – възел върху възел.

Всичко в мене е стаено,

добро и зло редувам в пъзел.

© Мимо Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??