6 may 2018, 14:02

Нищо даром 

  Poesía » Filosófica
653 1 1

Сервирай ми студеното си отмъщение
глазирай го с омразата на времето
десерта нека е отровата
от спомени отминали във времето.
Налей ми от бутилката на злобата
романтика на черни свещи и прокоба
как дните ми ще бъдат черни
нищо даром, дори и гроба.
 

© Красимир Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??