5 jul 2013, 10:23

Нищо друго 

  Poesía » De amor
629 0 3

Изписах всички стихове за теб
и вече не остана нито дума.
Не те виня, не те боготворя,
за мен си спомен, нищо друго.

Добре, признавам, горд ли си сега,
без теб на всичко смисъла загубих.
В очите ми дълбока празнота,
в душата ми – парчета, нищо друго.

Затова мълча. Какво да кажа още,
та някога аз значех ли ти нещо?
Боли ли, че от теб сега треперя
и погледа ти не е вече дрога?

Изписах всички страници за теб,
уморих се все да те забравям.
Ще се усмихна, продължа напред,
от теб научих се и роли да играя.

4.VІІ.2013 г.

© Александра Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??