Без да съдя и без много лично,
ми се ще да напиша два стиха.
Няма как да звучи нецинично,
те в такава среда се родиха.
Плюя чалгата, силно, нарочно,
с чисти мисли, така осъзнати...
Невъзможно родена, порочно,
пак ни върна от хора в примати...
© Ботьо Петков Todos los derechos reservados