21 oct 2009, 15:24

Нищо лично 

  Poesía » De amor
571 0 4

Жената има хиляди лица,

тъй както слънцето е всеки ден различно,

понякога ни гали с топлина,

понякога ни гледа с хладно безразличие.

 

Мъжете вечно търсят  Другата жена,

дали, защото тяхната е станала безлична,

ти виждал ли си да изгряват две слънца -

едно – усмихнато, а друго – апатично?

 

Жената има хиляди сърца,

тъй както всяка обич е различна,

едно-единствено тупти за любовта.

Кое е - трябва да се запознаеш лично...

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??