16 ago 2012, 9:43

Нищо лично 

  Poesía
419 0 0

Поезията е между редовете.

Думите са общи приказки.

Да живее празнотата

в незапълнените бели листове.

Чувствата са претопени в символи,

вярата почти я няма...

,,Както кажете, но възразите ли,

търсенето продължава!”

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??