16 авг. 2012 г., 09:43

Нищо лично 

  Поэзия
420 0 0

Поезията е между редовете.

Думите са общи приказки.

Да живее празнотата

в незапълнените бели листове.

Чувствата са претопени в символи,

вярата почти я няма...

,,Както кажете, но възразите ли,

търсенето продължава!”

© Константин Дренски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??