22 ago 2007, 0:23

Нищо не остана... 

  Poesía
478 0 1
Гласът ти, още отеква в стъклата,
а светът ни разби се в тази лъжа,
че има време, но то изтече като пясък,
както отражение на половинчата красота.
Вече няма нищо, няма обич и теб
те няма, два квадрата самота,
всички търсим, малко откриваме
и много губим любовта.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??