22.08.2007 г., 0:23 ч.

Нищо не остана... 

  Поезия
474 0 1
Гласът ти, още отеква в стъклата,
а светът ни разби се в тази лъжа,
че има време, но то изтече като пясък,
както отражение на половинчата красота.
Вече няма нищо, няма обич и теб
те няма, два квадрата самота,
всички търсим, малко откриваме
и много губим любовта.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??