Толкова много е написано за любовта,
толкова песни за нея са изпяти,
но тя е била, ще остане и след нас,
начало e тя... и клони към безкрайност.
С магическа сила, тя всичко постига,
не се подчинява на закони, правила.
За миг, като вихрушка те издига,
за да полетиш или паднеш в калта...
Любовта е мелодия , която опива.
Поднася ти най-красивия сън,
в който се будиш, отново заспиваш,
докато ти го отнеме утрото навън.
Надживяла вековете, името й остава ,
защото е приютена, в човешката душа,
като болест, неусетно се предава...
...а как ли, се лекува... Любовта...
© Пепа Деличева Todos los derechos reservados
в който се будиш, отново заспиваш,
докато ти го отнеме утрото навън."
Понякога и утрото не успява. Лошо е като стане хронично. При по-тежките случаи си я носиш до края. Хубаво е да знаете, че е заразна!!! Но ти със сигурност го знаеш, Пепина!!!