3 feb 2012, 12:06

Нищо няма да направя за теб... 

  Poesía » De amor
667 0 0


Аз няма да скачам за тебе от мостове,
нито звезди от небето да свалям,
няма да гоня светулки във тъмното,
ни планини в своя път ще превалям.

Аз няма за теб цял,нов свят да създам,
и небето да свети в лирическо синьо,
да се гонят безбрежните облаци там,
да забравя що значи да имаш и минало.

Нищо в себе си няма за теб да променям,
нито теб ще нагърбя да бъдеш различен.
Само в шепи парчета сърце ще ти дам,
дето вече дори на сърце не приличат.

© Даниела Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??