9 ago 2007, 13:26

Нищо - ТО 

  Poesía
600 0 2
Обърни тъгата в нищо,
след нея се събужда радостта.
Радостта прехожда във тъга
и мисълта се взира в НИЩО.

В нищото я няма мисълта.
Мисълта е майка на тъга.
Друг път баща на радостта.
Обезгнездее ли, се гушва в НИЩО.

Любовта изплува от НИЩО.
След нея тичат чувствата.
Егоизмът смачква ги с крака.
И с НИЩО-ТО се слива любовта.


                               М. 28.06.07

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??