2 jul 2008, 16:49

Нищо за губене 

  Poesía » De amor
618 0 3

Любовта ми беше толкова силна,
любовта ми беше ли споделена?
Сега се моля да съм пила,
сега съм просто наранена.
А ти какво искаш?
Няма отново да се върна,
ти разби нашата къща.
Каквото обеща ми, го забрави,
сама лекувам своите рани.
Върви си, Глупако,
повече обич даром не давам.
Не те ли е срам?
За теб адрес вече нямам
.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??