30 nov 2012, 22:42  

Но дали сме образ недовършен? 

  Poesía » Filosófica
357 0 0

Но дали сме образ недовършен?



В Сън дълбок ли ний Живеем?
В сън или реалност в Мисълта?
Всеки търси нещо и копнее,
всеки сам кове си своята съдба!


Но дали сме образ недовършен
или пътници през вечната тълпа,
може би Човека е съвсем завършен,
щом питае Вяра в своята душа!


Как ли с времето ще се преборим,
как ли ще променяме света,
щом от залъка на своя сроден 
търсим само полза за плътта!


 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??