9 may 2010, 11:25

Но как... 

  Poesía
475 0 4

       НО КАК...

 

Непоканена идва нощта

и гаси светлините в очите ми.

Загубих те. Спечелих свободата си...

Не, ненужна ми е тя. Оставам сам...

Как искам да разбивам -

леда на ревността.

Да затворя очи за другия,

на когото подаваш ръка.

Да прощавам не умея.


... Но как без теб ще живея.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??