8 abr 2011, 14:06

Но недей да ме обичаш! 

  Poesía » De amor
692 0 4

Нека спрем да си говорим със въздишки
и с целувки да поспорим.

Оскверни ме с погледите ти мръснишки!
... и ме люби като за сбогом!

Всички тайни сподели ми,
без и дума да изричаш.
Страстта ми превърни в робиня,
но недей да ме обичаш!

© Бибияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??