8 апр. 2011 г., 14:06

Но недей да ме обичаш! 

  Поэзия » Любовная
693 0 4

Нека спрем да си говорим със въздишки
и с целувки да поспорим.

Оскверни ме с погледите ти мръснишки!
... и ме люби като за сбогом!

Всички тайни сподели ми,
без и дума да изричаш.
Страстта ми превърни в робиня,
но недей да ме обичаш!

© Бибияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??