8.04.2011 г., 14:06 ч.

Но недей да ме обичаш! 

  Поезия » Любовна
685 0 4

Нека спрем да си говорим със въздишки
и с целувки да поспорим.

Оскверни ме с погледите ти мръснишки!
... и ме люби като за сбогом!

Всички тайни сподели ми,
без и дума да изричаш.
Страстта ми превърни в робиня,
но недей да ме обичаш!

© Бибияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??