3 nov 2022, 18:26

Но вече сме далече 

  Poesía » De amor
619 0 0
   
Но вече сме далече

 

Докоснах те,

сърцето си отвори.

Целунах те

и ме дари със красота.

 

Обичах те,

душата заговори.

Очаквах те

единствен във света.

 

Във времето

Съдбата ни обвърза.

И никого

за нас не пита тя.

 

Повярвах ти

и влюбих се във тебе.

Повярва ми

и мислеше за мене.

 

Поисках те,

но времето изтече.

Поиска ме,

но вече сме далече…

 

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??