12 may 2010, 15:49

Номер три 

  Poesía » De amor
461 0 0

Номер три 

 
1 Зная твоите мечти,
    преди време сам ги сподели.
    Добре помня -
    бяха точно три.
    
 2 Те завършваха по един
    красив начин - "... с теб".
    И една мечта тогава
    в мен се зароди -
    двамата завинаги!
  
 3 Таз мечта е номер три
    и е желана от двама ни.
    Зная аз това,
    дори без да казваш ти слова!

© Вики Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??