Номер три
1 Зная твоите мечти,
преди време сам ги сподели.
Добре помня -
бяха точно три.
2 Те завършваха по един
красив начин - "... с теб".
И една мечта тогава
в мен се зароди -
двамата завинаги!
3 Таз мечта е номер три
и е желана от двама ни.
Зная аз това,
дори без да казваш ти слова!
© Вики Все права защищены